فیبروم رحم

فیبروم های رحم توده های خوش خیم هستند که معمولا بدخیم شدن آن ها به ندرت اتفاق می افتد . فیبروم ها در واقع توده های جامد و معمولا گردی هستند که از عضله رحم منشا می گیرد و می تواند در سطح رحم در قسمت ضخامت جداره دیواره رحم و یا نزدیک به سطح داخلی جدار دیواره رحم قرار بگیرد .

درمان فیبروم رحم

درمان فیبروم رحم

آیا ناحیه قرار گیری فیبروم رحم مهم است ؟

ناحیه قرارگیری فیبروم های رحمی به نسبت سایز آن ها بیشتر قابل توجه و اهمیت می باشد . بدین معنا، زمانی که فیبرومی در قسمت بالا رحم قرار داشته باشد، ممکن است آنچنان مشکلی ایجاد نکند، اما یک فیبروم به مراتب کوچکتر از آن که پشت مثانه قرار گرفته باشد می تواند باعث تکرر ادرارهای مکرر و فشار به مثانه شود . حتی در مواردی که فیبروم ها بسیار کوچک باشند اما در زیر لایه پوشاننده رحم قرار داشته باشد، ممکن است باعث سقط های مکرر شود چون با لانه گزینی جفت مقابله خواهد کرد .

علائم فیبروم رحم

معمولا فیبروم های رحمی بدون علامت هستند ولی گاها با توجه به اینکه در کدام قسمت رحم قرار گرفته اند می توانند مشکلاتی برای رحم ایجاد نمایند، از جمله: درد، سنگینی لگن، طولانی و سنگین شدن خونریزی های قاعدگی، تکرر ادرار، یبوست یا گاها حتی موجب سقط های رحم شود .

علل ایجاد فیبروم های رحمی

عوامل مختلفی می تواند موجب ایجاد فیبروم های رحمی شود . عوامل دخیل در ایجاد فیبروم های رحمی عبارت است از:

سن

معمولا فیبروم های رحمی در خانم های بالای ۳۰ – ۳۵ سال به وجود خواهد آمد . داشتن فیبروم قبل از این سن خیلی ناشایع است .

نژاد و ارث

خانم های که سیاه پوست هستند، معمولا فیبروم های آن ها بزرگتر است و در سنین کمتر به وجود می آید .

تغییرات هورمونی بدن

خانم های که پشت سر هم باردار می شوند، کمتر دچار فیبروم های رحم می شوند، چون دائما بدن آن ها در معرض هورمون های دارای حاملگی است و برعکس خانم های که هیچ وقت باردار نشده است، احتمال ابتلا به فیبروم های رحمی بیشتر خواهد بود .

دکتر افسانه مهرنامی جراح زیبایی زنان با استفاده از روش های تشخیصی و درمانی مجهز به بررسی بیماری ها می پردازد و از بروز عوارض زیاد جلوگیری می کند. جهت مشاوره با جراح زیبایی زنان خوب در تهران می توانید با شماره های ۶۶۹۳۳۹۰۶ – ۶۶۹۳۳۸۶۹تماس بگیرید یا به آدرس اینستاگرام دکتر افسانه مهرنامی مراجعه کنید .

درمان فیبروم رحم

درمان فیبروم رحم برحسب اینکه فرد چه سنی دارد و یا اینکه قصد بارداری داشته باشد یا خیر، متفاوت خواهد بود . معمولا رحمی که یکبار فیبروم داشته، مستعد هست که مجددا فیبروم بسازد بنابراین در صورتی که دارای فرزند است و قصد بارداری مجدد ندارد، بهترین راه درمان برای این افراد که فیبروم های علامت دار دارند و فیبروم برای آن ها ایجاد درد و خونریزی می کند، خارج کردن رحم می باشد .

اما در صورتی که فردی قصد بارداری داشته باشد بهتر است تنها فیبروم برداشته شود و به خاطر داشته باشید این افراد باید زایمان سزارین انجام دهند . زیرا زخم ها و برش ایجاد شده بر روی رحم احتمال پاره شدن رحم در هنگام فشار را بالا می برد و بنابراین بهتر است که زایمان سزارین انجام شود .

نتیجه گیری

در صورت مشاهده هر گونه علائم بهتر است بدون اتلاف وقت به متخصص زنان و زایمان مراجعه نمایید، تا با تشخیص به موقع بتوان از پیشرفت بیماری پیشگیری نمود و درمان راحت تر صورت گیرد .

برای کسب اطلاعات بیشتر به بهترین جراح زیبایی زنان در تهران مراجعه نمایید.

دکتر افسانه مهرنامیمشاهده نوشته ها

دکتر افسانه مهرنامی بورد تخصصی جراحی زنان و زایمان و نازایی - فارغ التحصیل ازدانشکده علوم پزشکی ایران

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانه تماسواتس آپ